Oprichting stichting de Vrienden van Langeveldshof

Eindelijk, na maanden van voorbereiding is het dan zover. Op 30 januari om 11 uur in de ochtend komt het nieuwe bestuur van de Vrienden van het Hof samen bij notaris de Ruiter in Sassenheim en is, na het voorlezen van de acte, het grote moment er. Wij, Lieneke van Haaster (penningmeester), Elly Stembert (secretaris) en Annette Bedke (voorzitter) ondertekenen de statuten. De eerste officiële stap is gezet en met ondertekening van de statuten door de notaris is stichting de Vrienden van Langeveldshof officieel een feit!

Een mooi moment, we worden gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet.

Maar er ligt werk op ons te wachten en de te nemen stappen hebben we al besproken. We moeten ons inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een bankrekening openen en we willen zo snel mogelijk de Anbi-status aanvragen en bekendheid geven aan onze stichting.

Heerlijk, wij hebben er zin in.

Wij zullen jullie meenemen bij onze stappen en wat we als stichting mede dankzij donateurs en sponsoren bereiken. We hopen aan het einde van ons eerste jaar al mooie resultaten te kunnen laten zien.

Voor nu alvast het volgende: bent u voornemens om een financiële bijdrage ten behoeve van activiteiten van het Langeveldshof te doneren, dan kunt u dat op onderstaande mailadres kenbaar maken. Zodra wij een bankrekeningnummer hebben zal ik deze naar u mailen.

U kunt al Vriend worden door een donatie van 25 euro per jaar.

Ook kleinere bedragen zijn zeker welkom en worden zeer gewaardeerd.

Meer informatie is te vinden op www.devriendenvanhethof.nl

 

Hartelijk dank,

 

Annette Bedke